• Teplo / restaurant
  • Teplo / restaurant

    The restaurant is located in a residential complex and organized as a «home cafe» – cozy and family place for local residents from the house and the neighborhood. Two-storied space was an advantage for designers. By zoning the space the designers managed to separate the different groups of visitors. The ground floor is housing a pastry shop and a play area for children. The restaurant and the bar are located on the second floor. For guests convenience there are different landing areas: for a business meeting or a family dinner.
    The memorable visual accent is a sculptural installation on the ceiling of the second floor. It is a panel from cuttings of solidwood. Designers have used their favorite method: creating a holistic volume from the same material. With the illumination passing through the panels the room is even more warm and illuminated. 
     

Back