• The Village / restaurant
  • The Village / restaurant

    The designers were challenged to create two zones with different atmosphere to give guests the choice where to stay and how to spend time.On the ground there is an entrance. The stairs led to the second floor where there is a bar and a distant hall. In the first hall there is a stained-glass window and lots of natural light. It was designed for the active pastime. In the distant room there are no windows, so it was decided to create a lounge atmosphere using visually soft fabric panels. Installation from the nails in the form of cow silhouette became a bright memorable accent.
    A lot of bright details explain and expand the restaurant name The Village: installation from the pitchfork, a table with bio fireplace looking like a joiner’s bench, vices, live fire and ceramic figures of bulls made by artist Olga Gavrilova specially for this restaurant. Chairs were made by Ukrainian designer Vladimir Veshtakalso specially for the restaurant. 
     

Back