• Relax Park Verholy / конференц-зал
  • Relax Park Verholy / конференц-зал
    • Категорія: конференц-холл
    • Місцерозташування: с. Соснівка, Полтавська обл., Україна
    • Статус: реализован в 2015 г.
    • Площа: 600 m2
    • Фотограф: Андрій Авдєєнко
    • Посилання: http://verholy.com/

    Перед дизайнерами стояло завдання створити зручний, дружній простір, який би відповідав загальній концепції спа-комплексу Relax Park Verholy. Увійшовши до будівлі, людина повинна налаштовуватися на ділове спілкування та отримання нової інформації, але в той же час відчувати, що знаходиться далеко від міста, на природі. В екстер'єрі натуральні матеріали - вологостійка фанера та панелі з колото-різаного каменю - гармоніюють з природними кольорами та фактурами лісу, а фасад з кортену іржаво-червоного відтінку є візуальним акцентом і ніби запрошує гостей всередину.
    Горизонтальні й вертикальні лінії в екстер'єрі та інтер'єрі поєднуються зі стрункими рядами сосен за вікном. А ламаний силует сходів, окреслений підсвічуванням уздовж перил, символізує динаміку й діловий настрій. Простір конференц-холу функціонально зонований. Наприклад, в основному залі завдяки використанню мобільних акустичних перегородок передбачена можливість поділу на дві повноцінні робочі зони. Удень тут максимально задіяне природне освітлення: три стіни в приміщенні засклили практично від підлоги до стелі. В інтер'єрі домінують дерево, метал і лінійні елементи, які візуально поєднуються з екстер'єром будівлі і навколишнього природою.

Back