• NĂM • Modern Vietnamese Cuisine / ресторан
  • NĂM • Modern Vietnamese Cuisine / ресторан
    • Категорія: ресторан сучасної в'єтнамської кухні
    • Місцерозташування: вул. Велика Васильківська, 48, м. Київ, Україна
    • Статус: реалізований у 2018
    • Площа: 575 м²
    • Графічний дизайн: PRAVDA design
    • Фотограф: Андрій Безуглов

    NĂM • Modern Vietnamese Cuisine – ресторан сучасної в’єтнамської кухні у Києві. Це рай для справжніх гурманів у в’єтнамській віллі часів колоніальної Франції, адже саме в такому вигляді ресторан постає перед кожним, хто відкриває його величезні вхідні двері висотою 4,5 м. Творцями та ідеологами закладу є ресторатори Тарас і Оксана Середюк з Ектором Хіменесом-Браво, який до того ж став його бренд-шефом.
    Інтер’єр NĂM оформлений у французькому колоніальному стилі з характерними етнічними вкрапленнями. Аби досягнути максимальної автентичності, ми намагались застосувати якомога більше натуральних матеріалів в оздобленні, які було спеціально зістарено відповідно до умов тропічного в’єтнамського клімату. Всі дерев’яні вироби, включно з паркетом на першому поверсі, були виготовлені з масивних 100-літніх бочок з-під білого та червоного вина. Майже кожен елемент в оформленні, за виключенням стільців та технічного освітлення, було створено ексклюзивно для цього ресторану.
    На першому поверсі простір інтер’єру формують відкрита кухня, завдяки якій гості можуть спостерігати за процесами приготування своїх страв, і контактний бар, який з одного боку трансформується у сценічну зону посадки завдяки характерним для в’єтнамського регіону ярусам, а з іншого – плавно переходить до сходів, що ведуть на другий поверх з основною гостьовою зоною.
    За рахунок експериментів зі світлом ресторан кардинально змінює свій образ відповідно до часу доби. Завдяки великим вікнам у денний час всі зали ресторану наповнені світлом. З настанням сутінок освітлення стає більш приглушеним, а ближче до ночі майже повністю гасне, залишаючи лише певні акценти і тіні, що забезпечує повну трансформацію атмосфери закладу у вечірній час.
    Без сумніву, екзотичний притягальний шарм інтер’єру NĂM точно нікого не залишить байдужим, а автентичні в’єтнамські рецепти, удосконалені і осучаснені під шефством самого Ектора Хіменеса-Браво, за візуальними та смаковими якостями приємно здивують навіть найвибагливіших гурманів.

  • Перший поверх
  • Другий поверх
Back