• Rodizio / ресторан
  • Rodizio / ресторан
    • Категорія: салат-бар / піцерія
    • Місцерозташування: просп. Павла Тичини, 1В, SilverBreeze, Київ, Україна
    • Статус: реалізований у 2014 р.
    • Площа: 250 m2
    • Фотограф: Ігор Карпенко

    Заклад RODIZIO розташований на лівому березі Дніпра в ТЦ SilverBreeze (просп. Павла Тичини, 1В). Ідея створення бразильського салат-бару належать рестораторові Геннадію Медведєву. Ресторан розрахований на 138 місць, загальною площею 250 м².
    Вітражне скління головного залу відкриває відвідувачу краєвид на Дніпро та Києво-Печерську Лавру. Новий для Києва формат "їж скільки хочеш" і активний трафік пасадорів (офіціантів, що розносять страви) продиктував особливості зонування простору. Оскільки ресторан від самого початку був розрахований на підвищену прохідність, особлива увага приділена формуванню комунікаційних потоків. Відвідувачеві закладу пропонується кілька типів посадочних місць, що включають в себе як закриті зони, на зразок каркасу теплиці з високими столиками, так і відкриті столи для великої компанії. Стилістику ресторану сформували еко-тренди й натуральні матеріали, такі як глина, камінь, дерево.
    На вході, відразу за стійкою хостес, гостя зустрічає салат-бар з фуршетною викладкою страв, розділяючи потоки відвідувачів. Саме на викладку робиться основний акцент інтер'єру, відводячи каркасну структуру ресторану на другий план.
    Кухонний блок, виконаний у вигляді ангару, облицьованого сколеним брусом. У диванних зонах біля "ангару" ми хотіли передати відчуття комфорту літнього дворика через нависні перголи, крізь які проходять промені світла від спотів на стелі. Стінка в дальньому кінці залу, замощена ящиками, виконує роль стелажа, заповненого декором з безліччю відтінків національної бразильської атрибутики.

Back